fbpx
Provimi ne lenden E drejta romake i parapare te mbahet me daten 25.09.2015 do te mbahet sipas ketij orari:
Grupi I, studentet nga numri 1-100, ora 12:00h,
Grupi II, studentet nga numri rendor 100-200, ora 13:00h
Grupi III, studentet nga numri rendor 200-e tutje (dhe studentet me index),ora 14:00h,
Profesori i lendes
Prof.Dr.Bedri Bahtiri
Translate »