fbpx

Lajmërohen të gjithë studentët e vitit të parë të departamentit Kontabilitet dhe Financa, se konsultimet për rezultatin e provimit, të mbajtur me 18.09.2015 në lëndën: Bazat e Biznesit do të mbahen të martën – 22.09.2015 prej orës 10:00 – 11:00. Studentët të cilët dëshirojnë me shiku testin prej orës 11:00 – 12:00.
Studentët të cilët janë ftuar në konsultime do të pyeten dhe të gjithë ata të cilët nuk janë prezent, ditën dhe orën e konsultimeve, nuk do të vlerësohen me notë pozitive.

Translate »