fbpx

Njoftohen studentet e vitit te II të Fakultetit Juridik se Provimet nga Lendet :E drejta Kushtetuese dhe Gjyqesia Kushtetuese nuk do te mbahen me date 18 shtator por ne date 22 shtator sipas ketij orari
E drejta Kushtetuese ne oren 12:00
Gjyqesia Kushtetuse ne oren 14;00

Translate »