fbpx

Lajmerohen studentet e drejtimeve TPB dhe AA se provimi ne lendet, Botanike e pergjithshme dhe Botanike sistematike, pjesa teorike te prof.Dr.Fadil Millaku, mbahet me date 28.09.15 ne ora 14:00h.
(mbrojtja e herbariumit mbahet te njejten dite mbas provimit).

Translate »