fbpx

Lajmërohen studentet se konsultimet për afatin e shtatorit do të mbahen sipas orarit të mëposhtëm për këto lëndë:

Ekologjia e resurseve njerëzore (AA) dhe Menaxhimi i cilësisë se ujërave (AA) – datë 10/09/2015 (e enjte); ora 10:00.

Ndota e mjedisit (AA) Ekologjia II (AA) dhe Ekologjia mjedisore (AA) – datë 10/09/2015 (e enjte); ora 10:00.

Biologji (TU) dhe Ekologji (TU) – datë 10/09/2015 (e enjte); ora 10:30.

Translate »