fbpx

Lajmërohen studentet e drejtimeve TPB dhe AA se pjesa praktike e provimeve për lendet Biologji, Botanike dhe Fiziologji e bimëve mbahen sipas këtij orari:

Botanike e përgjithshme dhe sistematike me 15.09.15 ne ora 10h
Biologji me 16.09.15 ne 15h
Fiziologji e bimeve me 14.09.15 ne 15h

Translate »