fbpx

Njoftohen studentët e vitit II të Fakultetit të Biznesit se konsulltimet me prof. Ariana Xhemajli lidhur me provimin Ekonomia e EU-së dhe Kosova do të mbahen të mërkuren me dt. 08.07.2015 nga ora 11:00.

Translate »