fbpx

Njoftohen studentët e vitit I të Fakultetit të Biznesit se konsulltimet dhe përshkrimi i notave te prof. Ariana Xhemajli lidhur me provimin Makroekonomia do të mbahen të premten me dt. 10.07.2015 nga ora 10:00.

Translate »