fbpx

Njoftohen studentet te nivelit master, departamentit KF dhe MBNJ qe konsulltimet nga keto lendet mbahen me 07.07.2015 (E Marte).

-Organizimi dhe Menaxhmenti 14:00 (KF)
-Financat e Sigurimeve 14:30 (KF)
-Menaxhmenti Bankar 15:00 (KF)
-Organizimi dhe zhvillimi i Menaxhmentit 15:30 (MBNJ)

Translate »