fbpx
Njoftohen studentet e vitit te dyte te Fakultetit Juridik se Kollokviumi i dyte ne lenden E Drejta Familjare dhe Trashegimore, mbahet diten e shtune, date 06.06.2015, ora 10:00.
Profesori i lendes,
Dr. Sc. Haxhi GASHI
Translate »