fbpx

Njoftohen studentët e vitit të III të Fakultetit Juridik që i janë nënshtruar provimit me Komision nga lënda e Drejta e Detyrimeve në afatin e Prillit 2015, që përshkrimi I notave në indeks dhe konsultimet do të mbahen të Shtunën, 06.06.2015 nga ora 15.30, në sallën nr.1.

Translate »