fbpx

Njoftohen studentët që kanë ndjekur lënden “Biznesi ndërkombëtar”, se dorëzimi dhe prezantimi i punimeve do të organizohet me 6 Qershor, e Shtunë, duke filluar prej ores 10:30 – 13:30.

Berat Rukiqi, Asistent i lendes

Translate »