fbpx

Njoftohen studentët e vitit të II, të dep. Administrim Biznesi se të enjëten me datën 28.05.2015 do të mbahet kollokviumi II në lëndën “Menaxhmenti i Ndërmarrjeve të Vogla dhe të Mesme”, sipas këtij orari :
08:00-09:20 – Grupi IV – V, salla B1
10:40-12:00 – Grupi I – II, salla A6
13:20-14:40 – Grupi III – VI, salla A1

Translate »