fbpx

Njoftohen studentët e vitit të IV-të, Fakulteti juridik (Mofuli juridik-penal-ligjerata Kriminologji me penologji) dhe Studentët e vitit të II-të (ligjerata Kriminalistikë) të dyja së bashku do të mbahen nga profesori vizitor: Prof. Dr. Vesel Latifi, me datën 27 maj 2015 (e mërkure), në ora 13, në sallën sallën nr. 1, pjesëmarrja është e obliguar.

Translate »