fbpx

Njoftohen studentët se rezultatet e provimeve “E Drejta e Konkurrences”, “E Drejta tregtare” dhe “Financat dhe e Drejta Financiare”, të afatit të Prillit janë publikuar. Konsultimet dhe vendosja e notave bëhet me datën: 13.05.2015, duke filluar nga ora 10:00h.
Gjithashtu, njoftohen studentët që kanë kaluar provimin nga lënda e Politikes Ekonomike se vendosja e notave bëhet po në të njejtën datë.

 

Translate »