fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit të MTHM-së,  Master Menaxhim i Mjedisit dhe studentët e Agrobiznesit, Departamenti Agroekologji dhe Mjedis, që të marrin pjesë në ligjëratën që do të mbahet  nesër me 5 Maj 2015 në ora 11:00, në hapësirat e Fakultetit të Agrobiznesit. Ligjëratën do e mbajë Prof. Eero Antikainen nga Universiteti Savonia ( Finlandë), me temën ” Water safety in the focus of applied research and product developement in Finland”. Pjesëmarrja është e obliguar.

Translate »