fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit juridik se ligjerata nga lënda “Kriminalistika”, e dites së mëkurë (22.04.2015) nga ora 10 -12 dhe 12-14 shtyhet për datë tjetër për shkak të udhëtimit zyrtar respektivisht mungesës me aresye të Profesorit te lendes Prof. Ass. Dr. Veton Vula. Për datën e kompenzimit të kësaj ligjerate studentët do të njoftohen me kohë.

 

Translate »