fbpx

Lajmrohen studentët e vitit të dytë të Fakultetit Juridik, se për arsye të mbajtjes së provimit në lëndën: Hyrje në të drejtën – Fillet e së drejtës dhe atë nga ora 11:00 – 12:00, leksionet përkatëse të cilat janë për të u mbajtur në lëndën: E drejta administrative, për ditën e nesërme datë 21.04.2015, po të njejtat do të mbahen po neser, datë 21.04.2015  sipas oarait të grupi të dytë në ora 14:00.- Prof.Ass.Dr.Fejzulla BERISHA

Translate »