fbpx
Njoftim
Njoftim
Njoftohen studentet e studimeve pasdiplomike,te programit master:Kushtetues-administrativ,te F.Juridik te UNHZ-Peje,te cilet jeni ne fazen finale te punimeve perkatese-te temave te masterit,ku une dhe Prof.Ass.Dr.Sadik Haxhiu,me vendim te Keshillit mesimor te F.Juridik,jemi ne cilesin e mentorit-udhehqesit te  kandidateve,per temat perkatese,per tua lehtesuar punenen e metejme,kerkojme nga Ju qe te koordinoheni me stafin e programit,master:kushtetues-administrativ,te F.Juridik te UNHZ-Peje,qe obligimet e stafit akademik dhe studenteve perkates,te i permbarojme sipas akteve normative te UNHZ-Peje.
Me shume respekt:Prof.Asoc.Dr.Fejzulla Berisha
Translate »