fbpx
Njoftim

Njoftim:

Njoftohen studentet e vitit të parë se ligjeratat nga lënda e Ekonomisë të parapara të mbahen me datë 30.11.2017 shtyhen nga ora 10.00h  për në ora 13.00h, dhe mbahen me pasë sipas grupeve të ndara.  Shtyerja bëhet për arsye objektive.
Me respekt, Prof. Ass. Dr. Gani Asllani
Translate »