fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik, viti I-rë, se provimi nga lënda
Retorika dhe Shprehjet Juridike, do të mbahet më dt.27.11.2017,ora 12.
Prof.Ass.Dr. Avdullah Robaj
Translate »