fbpx
Njoftim

“Njoftohen studentet e Fakultetit të Agrobiznesit së provimet për lëndët e poshtëshënuara do të mbahen sipas këtij orari:

Ekologjia I dhe II (AA) pjesa praktike: 16.11.2017 ora 10:00

Mikrobiologjia (AA dhe TPB) pjesa praktike: 16.11.2017 ora 11:30; teoria: 17.11.2017 ora 14:00

Ekologjia (TU) pjesa praktike: 17.11.2017 ora 14:30

Menaxhimi i cilësisë së ujërave (AA) pjesa praktike: 17.11.2017 ora 13:00”.

Translate »