fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se pas mbajtjes së konsultimeve janë vendosur notat në sems me dt. 12.10.2017, për këto lëndë: E Drejta Nderkombëtare Publike, E Drejta Nderkombëtare për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut dhe Organizatat Nderkombëtare.

 

Translate »