fbpx

Njoftohen studentet e masterit -drejtimi kushtetutës administrativ se konsultimet rreth provimit  “E drejta kushtetuese pozitive dhe Klinika Kushtetuese provimit ne afatin e shtatorit 2107,do te mbahen  me date 13 tetor 2017 me fillim ne orën 11:00

Translate »