fbpx

Njoftim

Njoftohen e studentët e Fakultetit Juridik, Bachelor dhe Master se rezultatet e provimeve (në lëndët e Prof. Mujë Ukaj) nga afati i shtatorit janë publikuar.
Përshkrimi i notave në index dhe konsultimet eventuale do të bëhen ditën e hënë (09.10.2017) nga ora 13:00.

Mësimdhënësi:
Prof. Ass. Dr. Mujë Ukaj

 

Translate »