fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet se rezultatet e provimeve nga lëndët: E drejta e Konsumatorit, E Drejta Bankare, Bursa dhe Afarizmi në Bursë dhe Qeverisja e Korportave janë publikuar në ueb faqen e UNHZ-së.
Translate »