fbpx
Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik, të nivelit Bachellor dhe të nivelit Master, se konsultimet nga  Prof.Ass.Dr. Avdullah Robaj, do të mbahen më dt.27.09.2017, në ora 10,00,në Amfiteatrin 2, për lëndët si më poshtë :
1. E drejta e punës,
2. E drejta sociale,
3. Retorika dhe shprehjet juridike,
4. Kontrolli administrativ.
Prof.Ass.Dr. Avdullah Robaj
Translate »