fbpx

Njoftohen studentet e programit Master drejtimi Kushtetues-Administrativ se provimet nga lendet: e drejta kushtetuese krahasuse dhe klinika kushtetuese do te mbahen diten e marte date 26 shtator 2017 ne Oren 11:00,

Translate »