Njoftohen studentët e niveli master të të dy drejtimeve (penal dhe administrativ) se provimi nga lënda Metodologjia e hulumtimit shkencor mbahët me 23.9.2017 në ora 16.00.

prof.D.Lajci
Please follow and like us: