fbpx

Njoftohen studentet e vitit të dytë, Administrim Biznesi se konsultimet në lënden Tregjet dhe Institucionet Financiare – Prof. Dr. Ibish Mazreku, MSc. Fisnik Morina do të mbahen me datë 09.09.2017, ora 11.00. Në konsultime janë të obliguar të vinë të gjithë studentët të cilët i janë nënshtruar provimit me shkrim.

Translate »