fbpx

Njoftohen studentet e nivelit master, departamentet Kontabilitet dhe Financa, dhe Administrim Biznesi se provimet te prof. Ibish Mazreku dhe prof. Halit Shabani mbahen në këto data:

1. Organizimi dhe Menaxhmenti – 09.09.2017 ora 10.00
2. Menaxhimi i Institucioneve Financiare 09.09.2017 ora 10.00
3. Menaxhimi i Riskut Financiar 11.09.2017 ora 16.00
4. Ndermarresia (AB) 11.09.2017 ora 16.00
Translate »