fbpx

“Njoftohen studentët e vitit të dytë, Departamenti Kontabilitet dhe financa, se konsultimet në lënden Menaxhimi i operacioneve, tek Prof.Ass.Dr. Vehbi Ramaj do të mbahen të hënën (11. 09. 2017) ne ora 13:00”

Translate »