fbpx
Njoftohen studentet se konsultimet per lenden Gjuhe Angleze I dhe Gjuhe angleze II do te mbahen me date 18.07.2017. Konsultimet per lenden Gjuhe Angleze I do te fillojne nga ora 10:00, ndersa per Gjuhe Angleze II nga ora 11:00.
Halil Asllani
Translate »