fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të parë dhe vitit të katertë, se notat nga
lëndët Sociologjia, Sociologjia e se drejtes, Filozofia e se drejtes
dhe Shkrimi ligjor dhe akademik janë vendosur në SEMS.
Konsultimet mbahen me datën 13 korrik 2017 në orën 14:00, në amf. 1.

Translate »