fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te IV-te, se vendosja e notave ne indeks
nga lenda METODOLOGJIA E SHKRIMIT AKADEMIK DHE LIGJOR, per shkaqe
objektive shtyhet nga ora 10:00 ne oren 14:00 diten e enjte me daten
13.07.2017.

Translate »