fbpx

Njoftohen studentet e vitit te l, nga lendet: Historia e Shtetit Shqiptar dhe Historia e Institucioneve juridike shtetrore.

Konsultimet do mbahen me dt.11.07.17 nga  ores 12-13
Me respekt,
Eqrem Zenelaj
Translate »