fbpx

Njoftim:

Njoftohen studentët e vitit të dytë se provimi nga lënda Politika Ekonomike i paraparë të mbahet me datë: 05.07.2017 shtyhet për datën: 10.07.2017 ne ora 10.00h.

Njoftohen studentët e vitit të tretë se provimi nga lënda: Financat dhe e Drejta Financiare shtyhet për datën: 10.07.2017 në ora 14.00h.

Translate »