fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë, departamenti Administrim Biznesi (Bachelor), se konsultimet në lënden Tregjet dhe Institucionet Financiare – Prof. Dr. Ibish Mazreku, MSc. Fisnik Morina, do të mbahen me datë: 23.06.2017 (e premte) ora 13.00.

Translate »