fbpx

Njoftim

Njoftojmë studentët e vitit të dytë AB dhe KF se konsultimet në lënden Bazat e Marketingut tek Prof.Dr. Fatos Ukaj, do të mbahen të mërkuren me datë 28.06.2017 në ora 10:00.

Translate »