fbpx

Njoftohen të gjithë Studentët e nivelit bachelor dhe master të liruar nga pagesa e semestrit të cilët nuk i kane sjellur ende dokumentët e nevojshme, duhet menjëherë të paraqiten në shërbimin e financave të fakultetit përgjegjës për të bërë kërkesë për kthimin e mjeteve të paguara për semester. Afati i fundit deri me datë 30/06/2017. Pas kësaj date nuk do te bëhet pranimi i dokumenteve.

Translate »