fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e vitit të IV-të se provimet nga lënda: E Drejta Penale-pjesa e posaçme dhe lënda: Etika Ligjore dhe Profesionale do mbahën me datë: 04.07.2017 (dite e martë)  nga ora 13.00 dhe 14.00.
Translate »