fbpx
Njoftim

Të nderuar/a të diplomuar/a të programeve Master,

Njoftohen të gjithë studentët dhe të diplomuarit e studimeve master në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë se takimi mbahet të premten, më 12 maj 2017, nga ora 10:00 deri 12:00, në Amfiteatrin 1, Fakulteti Juridik, UHZ, Pejë.

Prandaj, prania e theksuar e komunitetit tuaj është esenciale për suksesin e këtij organizimi.

Për më shumë shih njoftimi paraprak!

 

Translate »