fbpx
USAID ndan Çertifikata

Sot, Rektori  i Universitetit Prof.Dr. Fadil Millaku se bashku më Dekanin Prof.Ass.Dr. Nexhdet Shala dhe Menaxherin e programit zhvillimor bujqësor dhe mundësit Rurale “USAID” Z. Mark Wood, Bashkëpronarin e pemishtes se boronicave “Boost berries” Z. Besnik Lila, ne Fakultetin e Agrobiznesit ju shpërndau Çertifikata studenteve të cilët e kryen trajnimin praktik ne kultivimin e boronicës.

Translate »