fbpx
Ftesë për Alumni

Ftesë për Alumni

Ftesë për Alumni

Ftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master që të marrin pjesë si studentë mysafir në takimin për ribashkimin e studentëve të diplomuar i cili do të mbahet me datë 12/05/2017, prej orës 10-12 ne objektin e Fakultetit Juridik, Amfiteatri 1.

Translate »