fbpx

NJOFTIM
Njoftohen studentët e Fakultetit Juridik se ligjeratat nga lënda Teoria dhe Praktika Parlamentare, do të mbahen ditën e Ënjtë, dt.4.05.2017, duke filluar nga ora 09:00 në Sallen Nr. 1

Translate »