fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët e vitit të dytë se konsultimet dhe vendosja e notave nga lënda Politika Ekonomike të parapara për datë 21.04.2017 shtyhen për datën 24.04.2017 (ditë e hëne) nga ora 10h.
Prof. Ass. Dr. Gani Asllani
Translate »