fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit të parë, departamenti MTH (Grupi 4 dhe 5), se ushtrimet e humbura për shkak të festave (datës 10 prill dhe 17 prill), në lenden e Informatikës – MSc. Fisnik Morina do të zëvendësohen ditën e mërkure në datat 19 prill dhe 26 prill 2017, duke filluar prej orës 08.00-10.40.

 

Translate »