fbpx

Njoftohen studentët e vitit të parë, departamenti MTH (Grupi 1,2 dhe 3), se ushtrimet e humbura për shkak të festave (datës 10 prill dhe 17 prill), në lenden e Informatikës – MSc. Elvis Elezaj do të zëvendësohen ditën e enjten datat 20 prill dhe 27 prill 2017, duke filluar prej orës 09.20.

Translate »