fbpx

Njoftohen studentet e vitit të parë departamenti KF, grupi parë dhe i dytë, se ushtrimet në lënden Hyrje në statistikë te Msc. Luljeta Gllogjani nuk do të mbahen të hënen me date 30.03.2015,por do të zëvendësohen të premten me dat• 03.04.2015 nga ora 10:40 në sallën A3.

Translate »