fbpx

Njoftohen studentët e Vitit të parë AB, se në Testin e I-rë nga lënda bazat e Kontabilitetit tek prof .Fatos Ukaj, studentet duhet të vijnë sipas grupeve përkatëse dhe atë:
Grupi A- studentet nga nr 1-100 në ora 12, studentet nga nr 101-190 ne ora 12,40.
Grupi B- studentet nga nr 1-100 në ora 13,20 studentet nga nr 101-190 ne ora 14,00.
Grupi C- studentet nga nr 1-100 në ora 14.40, studentet nga nr 101-190 ne ora 15,20.

Studentet duhet ti përmbahen orarit, në test duhet të tregohet ID e fakultetit obligueshme, mund të merret kalkulatorit.

Translate »